Category Obavijesti

Od 2. rujna na relaciji Samobor – Sv.Nedelja – Stupnik prometuje nova županijska linija autobusnog prijevoza. Navedena je linija sastavni dio Ugovora o javnoj usluzi prijevoza putnika u cestovnom prometu kojim Zagrebačka županija omogućava veći broj linija i polazaka, kvalitetniji prijevoz, bolju povezanost ruralnih područja, bolju usklađenost s ostalim oblicima prijevoza te ujednačeniju i jeftiniju cijenu karte u svakoj od definiranih zona.

Putnici koji će putovati na novoj liniji svoje e-kartice za prijevoz mogu kupiti, odnosno nadopuniti u Uredu za prodaju karata na Autobusnom kolodvoru u Samoboru. Postojeće kartice nije potrebno mijenjati novima, već je moguće promijeniti trenutnu. Izrada novih kartica naplaćuje se 7 eura.

Niže navodimo dokumentaciju potrebnu za izdavanje nove e-kartice, odnosno pripajanje postojeće kartice na liniju javne usluge:

  • Građanska nova e-kartica – osobna iskaznica kao dokaz stanovanja
  • Građanska postojeća – osobna iskaznica + postojeća e-kartica
  • Srednjoškolska nova e-kartica – zahtjev za izdavanje srednjoškolske e-kartice ovjeren od škole i Općine Stupnik
  • Srednjoškolska postojeća – e-kartica od prošle godine + zahtjev za izdavanje srednjoškolske e-kartice ovjeren od škole i Općine Stupnik
  • Umirovljenička nova e-kartica – osobna iskaznica kao dokaz stanovanja

 

Više informacija o cijenama karata, kao i vozni red za novu liniju može se pronaći na našoj internetskoj stranici u rubrikama Kupnja karata – Cjenik i Vozni red – Vozni red gradskih linija.

Hvala vam što putujete s nama!